Allround Horeca Medewerker

Job Description

Voor onze foodstand in de Foodhallen Rotterdam, zijn wij op zoek naar ALLROUND HORECA AANPAKKERS die graag wat bij willen verdienen naast hun studie.
Let op: beschikbaar zijn in het weekend en feestdagen

Wat ga jij doen?
In grote lijnen help je onze gasten vanuit onze foodstand op een een hippe plek in de stad, namelijk de Foodhallen Rotterdam. De place-to-be voor food, drinks en gezelligheid. Je neemt de bestelling op, bereid deze ter plekke (wees niet bang, ook als je geen keuken ervaring hebt, wij zullen jou onder begeleiding hierin trainen), en serveert deze uit. Voorafgaand of tijdens de dag hou je bezig met de voorbereiding, schoonmaak en mocht je het leuk vinden, het voorzien van content op onze socials.

Jij bent?
– punctueel en kan goed time managen
– een team player, maar wanneer je alleen werkt gaat dat je ook prima af
– een harde werker, een pro-actieve aanpakker
– zelfredzaam en verantwoordelijkheidsgevoel
– geordend en werkt netjes
– gastvrij en behulpzaam, zowel naar gasten als naar je collega’s

Wat bieden wij jou?
– salaris conform CAO Horeca
– Leuke personeelsuitje(s), maar daarnaast ook regelmatig personeel ontbijt
– Het werken bij evenementen als Silent Disco, Heineken Afterwork, Bobby’s Gin etc.
– Gezellig jong team

Wie zijn wij?
Baomazing; een mini restaurant/ foodstand met bao’s en dim Sum. Baos (gestoomd broodje) en dim Sum (kleine gestoomde hapjes om met elkaar te delen ) zijn gerechten uit Chinese keuken wat veelal wordt gestoomd. Hierdoor blijven de mineralen en vitamines intact en is het een stuk gezonder. Je kunt het als ontbijt, lunch, avondeten of als lekkere trek eten. Een populaire streetfood in Azië, wat ook steeds populairder wordt in Nederland en Europa.

Wij zijn een van de unieke stands in het hippe hotspot Foodhallen Rotterdam bij de Kop van Zuid, net over de Erasmusbrug. Het publiek is heel divers, van kantoormensen, tot aan studenten, gezinnen, toeristen, profvoetballers, dj’s, modellen etc. Het is voor iedereen toegankelijk. The place-to-be voor food, drinks en gezelligheid.

Solliciteren?
Wij willen je graag ontmoeten, stuur je cv (mag met een begeleidende motivatie brief) per mail naar en wie weet TOT BAO!

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de taken en verantwoordelijkheden.

*Salaris is afhankelijk van ervaring.

Vacancy Gallery

Vacancy Details

Location: Rotterdam

Company information

Baomazing

Located in the Foodhallen Rotterdam, near the Erasmus bridge you can find some delicious boa’s and dim sum. Bao’s are a type of steamed filled buns, and at Baomazing they serve two kinds: open bao’s, also known as Gua bao’s, and the traditional closed bao’s. Dim sum are small bite-sized portions of Chinese food, they have steamed as well as pan- or deep fried dim sum.

No data was found