OC&C - Associate Consultant Intern

Job Description

Het werk in de praktijk
Het werk van een consultant is afwisselend en brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Je werkt in teamverband aan een project wat kan bestaan uit verschillende opdrachten in allerlei sectoren. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het project waarop je werkt, maar variëren van het analyseren van cliënt- of marktgegevens en het maken van modelanalyses tot het afnemen van interviews. De bevindingen analyseer je met je team om tot antwoorden te komen. Uiteindelijk presenteer je het advies aan de cliënt. Het werken in teams maakt dat je voortdurend van elkaar leert. Onze teams zitten graag op locatie bij de cliënt. Zo werken we echt met de cliënt samen en komen tot een werkelijk gedragen advies. Op vrijdag werken wij zoveel mogelijk op kantoor om ook elkaar niet uit het oog te verliezen en ervaringen te delen.

Een carrière binnen OC&C Strategy Consultants is geënt op continue groei als consultant en persoon. Je start als associate met het leren van het vak. Als je dat machtig bent word je consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de teams. Ben je daarin voldoende bedreven dan word je manager en uiteindelijk wellicht (associate) partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je continu wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt.

 

Begeleiding
De stagair wordt begeleid door één van de partners, een toegewezen consultant en variërende consultants die jou bij een project betrekken.

 

Opleidingsniveau / overige eisen

 • Minimaal 3e-jaars bachelorstudent
 • Sterke, aantoonbare analytische instelling
 • Gezonde business sense
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Minimale beschikbaarheid: 8 – 12 weken
 • Let op! Solliciteer tijdig voor een AC stage

 

Wat bieden wij?

 • Energieke en enthousiasmerende werkomgeving
 • Steile leercurve
 • Zeer aantrekkelijke stagevergoeding
 • Laptop
 • Vele sociale evenementen met het hele kantoor

 

Wie zoeken wij?
Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Bij OC&C streven we er naar om een inclusieve cultuur te behouden die open staat voor mensen van alle achtergronden. Wij staan open voor alle sollicitaties, ongeacht leeftijd, seksuele oriëntatie, gender identiteit of expressie, transgender status, beperkingen, burgerlijke stand, zwangerschap of ouderschap, religie of geloof, ras of etniciteit, en socio-economische status. Binnen OC&C dragen diverse netwerkgroepen actief bij aan de inclusiviteit van onze cultuur.

 

Interesse?
Lever je motivatiebrief, cijferlijsten van middelbare school en universiteit en CV in via de ‘application’ of neem contact op met

rotterdam.recruitment@occstrategy.com

Vacancy Gallery

Vacancy Details

Location: Stationsplein 45, Unit C2.070, 3013 AK Rotterdam

Company Information

OC&C Strategy Consultants

OC&C Strategy Consultants is een wereldwijd actieve strategieboutique en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen bij hun strategische vraagstukken. In Nederland werken wij vanuit Rotterdam met ongeveer 50 medewerkers en richten wij ons met name op de sectoren Private Equity, Retail, FMCG en Transport, Travel & Leisure. Onze projectteams worden ondersteund door research-stagiairs die onderzoekstaken voor meerdere projecten oppakken.

No data was found