OC&C - Research Intern

Job Description

Het werk in de praktijk
Het werk binnen een strategie-consultancyfirma is afwisselend en brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Als research-stagiair ondersteun je meerdere projectteams tegelijkertijd in allerlei sectoren. Je krijgt hierbij verantwoordelijkheid over het uitvoeren van onderzoekstaken binnen de domeinen (big) dataverzameling, -opschoning en -analyse. Daarnaast beheer je de (relaties met) externe bronnen en dataleveranciers.

De analysewerkzaamheden en hieruit volgende bevindingen bediscussieer je in overleg met de projectteams om gezamenlijk tot antwoorden te komen. Het werken met teams maakt dat je voortdurend van elkaar leert, op zowel analytisch, zakelijk als communicatief vlak. Op basis van deze stage leer je op een brede manier de cultuur, mensen en projecten van OC&C Strategy Consultants kennen.

 

Begeleiding

De stagair wordt begeleid door één van de partners, een toegewezen consultant en variërende consultants die jou bij een project betrekken.

 

Opleidingsniveau / overige eisen

  • Minimaal 3e-jaars bachelorstudent
  • Sterke, aantoonbare analytische instelling
  • Gezonde business sense
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Minimale beschikbaarheid: 3 – 6 maanden

 

Wat bieden wij?

  • Energieke en enthousiasmerende werkomgeving
  • Variërend takenpakket en verscheidenheid aan projecten
  • Zeer aantrekkelijke stagevergoeding
  • Laptop
  • Vele sociale evenementen met het hele kantoor

 

Wie zoeken wij?

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

 

Interesse?

Lever je motivatiebrief, cijferlijsten van middelbare school en universiteit en CV in via de ‘application’ of neem contact op met

rotterdam.recruitment@occstrategy.com

Vacancy Gallery

Vacancy Details

Location: Stationsplein 45, Unit C2.070, 3013 AK Rotterdam

Company Information

OC&C Strategy Consultants

OC&C Strategy Consultants is een wereldwijd actieve strategieboutique en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen bij hun strategische vraagstukken. In Nederland werken wij vanuit Rotterdam met ongeveer 50 medewerkers en richten wij ons met name op de sectoren Private Equity, Retail, FMCG en Transport, Travel & Leisure. Onze projectteams worden ondersteund door research-stagiairs die onderzoekstaken voor meerdere projecten oppakken.

No data was found