Assistent Accountant Audit

Dit is jouw baan

Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je (bijna) klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega’s in wisselende teams? Start dan  jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact. Je krijgt een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen de organisatie en de wereld van accountancy. En omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, volg je op onze kosten ook je (post)master tot registeraccountant in deeltijd.

 

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als startend Assistent Accountant ben je onderdeel van een hecht team. Je werkt voor (middel)grote MKB klanten en Corporates binnen de profit en non-profit sectoren in een tal van verschillende branches zoals technology, retail, financial services en ziekenhuizen, provincies en musea. Bij welke BDO-vestiging je werkt, kies je zelf.

 

Als Assistent Accountant Audit:

  • verdiep je je in de bedrijfsprocessen en stel je procesbeschrijvingen op aan de hand van interviews met de klant;
  • volg je die processen van begin tot eind om te controleren of ze daadwerkelijk bestaan;
  • controleer je posten in de jaarrekening;
  • pas je data-analyse en innovatieve controletechnieken toe;
  • volg je op vrijdag colleges voor je vervolgopleiding tot registeraccountant (RA).

 

*** alle vacatures zijn bij ons beschikbaar op alle locaties, zolang we niet vol zijn natuurlijk. De tijdsduur van werkstudentschappen is altijd in overleg, dus dit ligt bij ons niet vast. Aangezien we op dit moment vrij vol zitten voor internationals zijn we voor nu alleen opzoek naar Nederlandstalige.

BDO – Assistent Accountant MKB

BDO zoekt naar een Assistent Accountant MKB!

Dit is jouw baan

Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je bijna klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega’s in wisselende teams? Start dan jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant MKB krijg je direct veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact. Je krijgt een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen de organisatie. En omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden volg je op onze kosten ook je accountant MKB (AA) of controlling in deeltijd.

 

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als startend Assistent Accountant MKB werk je in een hecht team binnen de afdeling Accountancy & Bedrijfsadvies van BDO. Je hebt een gevarieerd klantenpakket in midden- en kleinbedrijf zowel profit als non-profit. Van technology en retail tot ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen.

 

Als startend Assistent Accountant MKB:

  • verwerk je financiële administraties van diverse klanten en bied je ondersteuning;
  • stel je financiële overzichten op en bereid je jaarrekeningen voor;
  • verzorg je voor diverse klanten de IB en VPB-aangiftes;
  • volg je op vrijdag colleges voor je vervolgopleiding accountant MKB (AA) of controlling.